به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، هیئت مشترک "مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ ها در لبنان" و "مجمع ادیان و مذاهب سوریه" با حجت الاسلام سید علی فضل الله امام جمعه بیروت، دیدار کردند.
این هیئت متشکل از سید علی قاسم رئیس مرکز، شیخ ماهر شعیب مسئول روابط عمومی، شیخ سنان سیدوش رئیس انجمن آل البیت (علیهم السلام)، شیخ محمد القادری شیخ طریقت قادریه در سوریه، مازن هارونی رئیس دانشکده علوم دینی، علیا موسی "عضو مجمع ادیان و مذاهب" دلال خلیل رئیس کنگره اسلامی و جیهان بدیر عضو مرکز گفتگوی ادیان بود.
این هیئت حجت الاسلام فضل الله را در جریان مقدمات برگزاری کنفرانس «گفت و گوی بین المللی ادیان» در سوریه قرار داد و سپس در خصوص تعدادی از موضوعات گفتگو و تقریب بین ادیان و مذاهب و راه های تقویت وحدت میان پیروان آن بحث و گفتگو شد.
سید قاسم ابتدا از حجت الاسلام فضل الله به خاطر پذیرایی و مهمان نوازی خوب تشکر کرد و از جایگاه عاطفی و دوستی که نسبت به این بیت دارد، صحبت کرد و به شاگردی در درس آیت الله سید محمد حسین فضل الله و رهنمودها، آراء و عقاید او که ویژگی شخصیتی آن گشاده رویی، گفتگو و محبت به دیگری بود، اشاره کرد.
وی افزود: ما به این مکتب و حجت الاسلام سید علی فضل الله که این مسیر انسان دوستانه و گفت و گو را تکمیل می کند، بسیار اعتماد داریم. ایشان دارای بینش روشن و اندیشه ای نو، واحد و انسانی است و راه گشایش را می پیماید.
سپس هارونی سخنانی را بیان کرد و حجت الاسلام فضل الله را در جریان سفری که انجام می دهند قرار داد و اهدافی را که آنها را بر آن داشت تا «کنفرانس بین المللی ادیان» برگزار کنند، توضیح داد.
با اتحاد، انسجام و همبستگی میتوان با همه توطئهها، مقابله کرد
حجت الاسلام فضل الله به نوبه خود ضمن استقبال از این هیئت، این اقدام وحدتگرایانه و فراگیر را ستود و درباره رابطه قوی که آیت الله سید محمد حسین فضل الله، با سوریه و مردم آن را گرد هم آورد، صحبت کرد و از تلاش های هیئت برای ارتقای فضای گفتگو بین بخش های این امت قدردانی کرد.
وی افزود: تلاش برای اتحاد باید یکی از اولین وظایف ما باشد، زیرا بدون آن متلاشی میشویم، درگیر کینهها، تفرقهها، نزاعها و جنگهایی خواهیم بود که ما را تضعیف میکند و نمیتوانیم با چالشها و توطئه های کسانی که خوبی، توسعه و پیشرفت را برای ما نمی خواهند، مقابله کنیم. ما تنها از طریق ساختن جامعه ای منسجم و قوی در سطوح مختلف، قادر به مقابله با آنها خواهیم بود.
امام جمعه بیروت بر لزوم تلاش برای تأکید بر نقاط مشترک و تقویت منطق وحدت با تعمیق زبان گفت و گو، ارتباط، عشق و برقراری پیوند برای رفع همه نگرانی ها و ترس ها، تاکید کرد و گفت: مذاهب و رسالت ها برای تقویت این منطق در نزد پیروان آن آمدند.
حجت الاسلام فضل الله با اشاره به اینکه وظیفه همه ما این است که برای ریشهکردن این وحدت در وجدان امت تلاش کنیم و در مقابل هر کسی که میخواهد آن را تضعیف کند بایستیم، تاکید کرد: با اتحاد، انسجام و همبستگی میتوان با همه توطئهها و نزاعهایی که هدف آن از هم پاشیدن این منطقه و تقسیم آن است، مقابله کرد.
نظر شما